Varjoliitokoulutus

Voit valita yksilöllisen- tai pienryhmäkoulutuksen. Koulutamme aina intensiivisesti ja yksilön tarpeiden ehdoilla. Turvallisuus ja kerralla oikein oppimisesi on meille tärkeintä.

Tandemlento eli varjoliidontutustumiskurssi

Haluaisitko päästä kokemaan lentämistä. Tämä on myös hieno lahja "jo kaiken kokeneelle". Soita tai lähetä sähköpostia, kerromme lisää. Voit myös tilata tandemlennon täältä Tandem

PP1-Kurssi eli viikonloppukurssi

"Viikonloppukurssi", jonka aikana opiskelemme tarvittavaa teoriaa ja lentelemme matalia lentoja (min.5kpl). Kurssi jälkeen olet pilotti, mutta et saa vielä lentää itsenäisesti.  

PP2-Kurssi

Kurssi on jatkoa PP1-tasolle. Sisältää teoriaa ja vähintään 40 korkeaa lentoa. Valmistuttuasi saat lentää itsenäisesti.  

PP1 ja PP2 kurssin hinta yhteensä 1800€. Kysy seuraavan kurssin aikataulu.

PP3-Kurssi 

Kurssi tarjoaa oppia termiikissä lentämisestä kiinnostuneille. Sisältää teoriaa oppilaan tason mukaisesti ja termiikissä lentämistä. Lento-osuus toteutetaan ulkomailla, lentoreissun yhteydessä. Saat valmiuksia toimia ulkomailla turvallisesti ja vuoristolentäminen tulee tutummaksi. Osallistuminen vaatii PP2-Kurssin jälkeisiä lentoja siten, että olet omatoiminen.  

PP4-Kurssi

Kurssilla keskitytään PP4 tasolla vaadittaviin asioihin. Kurssi antaa valmiuksia matkalentotentin suorittamiseen, toimintaan vaikuttaviin sää ja ilmatila asioihin. Kurssille osallistuminen edellyttää perusasioiden hyvää hallintaa.   

Kertauskurssit

Onko edellisestä lennostasi vierähtänyt aikaa? Tule ja löydä lentäminen uudelleen. Toteutamme kurssin yksityisesti tai pienryhmässä (2-4hlö). Tarvittaessa pakkaamme kanssasi yhdessä pelastusvarjon ja lennämme noin 10 lentoa. Laina välineillä lentäminen on myös mahdollista. 

Porukassa kivempaa

Onko sinulla mielessä kaveriporukka tai ryhmä, joka haluaisi tulla kurssille tai tandem-lentämään ? Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä juuri teille sopiva paketti. Mukava ryhmäkoko on 2-6hlö. Isommatkin ryhmät onnistuvat mutta vaativat hieman enemmän aikaa suunnitteluun. Hankimme tarvittavat resursit ja sovitamme aikataulut.